Annonsering

Ved å annonsere på Norsk brannvernforenings nettsider treffer du en konkret målgruppe som søker etter og har interesse for informasjon om brannvern og sikkerhet.

Våre brukere kommer fra mange ulike grupper: brannvernledere, brannvesen, brannvern- og sikkerhetsfirmaer, myndigheter, forsikring, arkitekter, byggmestre, elektro, VVS, ingeniører, borettslag, lærere og elever, journalister, privatpersoner - bare for å nevne noen.

Som annonsør er du samtidig med på å støtte brannvernsaken gjennom det viktige brannforebyggende arbeidet Norsk brannvernforening utfører!

Besøkstall for nettsiden måles med statistikkverktøyet Google Analytics, og oppgis på forespørsel til interesserte annonsører.

Vi kan tilby tre ulike annonseformater (andre formater på forespørsel):

Annonseformat 1

Bredde 100 x høyde 200 piksler, maks 18 kB jpg/gif, peker til annonsør
Plassering: øvre sidedel i høyre marg på alle standardsider

Annonseformat 2

Bredde 100 x høyde 100 piksler, maks 10 kB jpg/gif, peker til annonsør
Plassering: øvre sidedel i høyre marg på alle standardsider

Annonseformat 3

Bredde 100 x høyde 50 piksler, maks 5 kB, jpg/gif, peker til annonsør
Plassering: i høyre marg på alle standardsider

For bestilling/mer informasjon, kontakt:
A2media v/ Ronny Grenberg, tlf 90763984

Betingelser:
Annonsøren har ansvar for å sende ferdig annonsemateriell i god tid før annonseperioden starter. Tilleggsomkostninger for uferdig materiell belastes annonsøren. Norsk brannvernforening forbeholder seg retten til å foreta en redaksjonell godkjennelse av annonsen. Norsk brannvernforening legger ikke ut annonser som er i konflikt med foreningens politikk innen forebyggende brannvern. Det gis ingen garantier om antall visninger, antall klikk eller oppetid.

Alle priser er oppgitt eks. mva. Det gis 5% rabatt ved kjøp av 3-5 måneder, 10% rabatt ved kjøp av 6-11 måneder og 15% rabatt ved kjøp av 12 måneder eller mer. Annonsen kan ikke endres i annonseperioden.

Annonsepriser:
Annonseformat 1: kr 3.690,- pr. mnd.
Annonseformat 2: kr 2.540,- pr. mnd.
Annonseformat 3: kr 1.995,- pr. mnd.
Andre formater på forespørsel
Tillegg for ferdiggjøring av uferdig materiell*: kr 900,-

* Med uferdig materiell forstås alle innsendte annonser som ikke tilfredsstiller følgende krav:
Annonseformat 1: Format 100x200 piksler / filtype jpg eller gif / maks. 18 kB filstørrelse
Annonseformat 2: Format 100x100 piksler / filtype jpg eller gif / maks. 10 kB filstørrelse
Annonseformat 3: Format 100x50 piksler / filtype jpg eller gif / maks. 5 kB filstørrelse

Publisert: 30.12.2008.  Oppdatert: 03.05.2016.

Verktøy

Del på Google+