Informasjonskapsler og personvern

Nettsiden brannvernforeningen.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker.

Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men du kan når som helst endre innstillinger for å akseptere eller avvise informasjonskapsler i nettleseren din (les mer om dette på Nettvett.no).

Din nettleser sender også automatisk opplysninger til Google Analytics hver gang du ber om å få vist en side. Dette er eksempelvis opplysninger om hvilken nettleser og -versjon du bruker og din internettadresse (ip-adresse). For hver side som vises, lagres i tillegg opplysninger om dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du ser på osv. Ingen av disse opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker disse opplysningene til å generere en samlet statistikk som blant annet viser hvilke sider som er mest populære og hvilken informasjon brukere søker. Statistikken er et redskap til å forbedre våre tjenester til deg.

Publisert: 03.01.2014.  Oppdatert: 03.01.2014.


Verktøy


Del på Google+
Del på Google+
Del på Facebook
Skriv ut
Skriv ut
Tips en venn
Tips en venn

Tips en venn